Terapije za odpravo celulita

Izvajamo različne tretmaje: kavitacija, endodermna terapija, body wraping z linfno drenažo, green former, različne maske za telo, galvanski tok.

KAVITACIJA

Green VACaVite™ predstavljata neinvazivno, nebolečo in hitro alternativo liposukciji. Oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanja ter ne pušča brazgotin. Z edinstveno nadgradnjo kavitacije z vakuumom nudijo številne prednosti. Vakuum ustvari kožno gubo in jo tesno pritisne ob aplikator, kar močno poveča selektivnost in varnost terapije.
Ta kombinacija namreč zagotavlja, da efekt kavitacije nastane le v kožni gubi ter tako učinkuje samo in edino na maščobno tkivo v podkožju. Pritisk na tkivo je nadzorovan in konstanten, kar bistveno pripomore k ponovljivosti terapij in zmanjša vpliv same tehnike dela na končne rezultate. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se pacienti lahko takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim.

Ekspresna odprava odvečne maščobe, rezultati že po prvi terapiji!

• Neinvazivna in neboleča terapija, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa
• Natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja
• Oblikovanje trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in zgornjega dela rok
• Vidni rezultati že po eni sami terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa
• Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj videz, vendar pa se nočejo ali ne morejo odločiti za kirurški poseg

RADIALNA ENDODERMNA TERAPIJA (GREEN VAC)

je izjemna kombinacija pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami, ki ustvari krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta brez sledi celulita.

ELEKTROSTIMULACIJA (GREEN FORMER)

S šestimi različnimi programi (anticelulitni 1 in 2, lipolitični program, ionoforeza, drenažni program in tonizacija tkiv). Njegova uspešnost in učinkovitost temeljita na specifičnih lastnostih električnih impulzov, ki tvorijo posamezne programe.

BODY WRAPING

Je preverjeno učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in obsega telesa z opaznimi rezultati: zmanjšanja obsega do - 2 cm po enem tretmaju!
Izmerijo se problematični deli telesa, podatke vpišemo v tabelo. Kreme se nanesejo od gležnja do prsi. Telo ovijemo s folijo na poseben način. Stranka počiva 1 uro. Že po enkratnem tretmaju bo viden dosežek - zmanjšanje obsega in maščobnih oblog. Prednost tega načina je, da kreme v telesu delujejo še nekaj ur. Po končanem tretmaju je priporočljivo da se ne tuširate vsaj dve uri. Za dobre rezultate priporočamo od 8-12 terapij.

BODY MASK

Maska alge in morski mulj učinkovito zmanjšuje oziroma odpravlja celulit in istočasno kožo oskrbi z minerali, vitamini, s proteini in svežo vlago, okrepi njeno strukturo, elastičnost in čvrstost ter kožo zaščiti pred staranjem. Zaradi svojih značilnosti je maska priporočljiva za čiščenje telesa, v postopkih odpravljanja celulita ter pri strankah, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

PEEL-OF MASKA DRAINAGE

Aktivira procese odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospešuje mikrocirkulacijo in deluje lipolitično. Kožo čisti in učvsrti ter dolgotrajno ohranja njen mladosten videz. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi. Maska je primerna za vse vrste kože še posebej utrujene in zaspane.

COCHOMINT MASKA

Kožo pomiri, ji prinaša visoko vredna hranila, vlago in učinkovito zaščito pred staranjem. Izjemno ugodno vpliva na sprostitev in svežo telesa in duha. Namenjena je predvsem utrujeni, suhi in atrofirani koži ter koži ki je bila izpostavljena UV žarkom.

Depilacija

Depilacija je odstranjevanje dlak s toplim, naravnim voskom s celih nog, rok, izpod pazduhe, bikinija, s prsnega koša ali hrbta in z obraza. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo. Bolj problematične predele, ker so dlake močnejše pa odstanujemo z vročo depilacijo (vosek, ki dlako oblije, se posuši in ga odstarnimo).