Home UPORABNIKI O NAS Športniki

Športniki

JAN SAMIDE – atlet (srednje ter dolge proge)

alt
Glede na to, da treniram dvakrat dnevno je moje telo izpostavljeno velikim naporom, zaradi česar na žalost pride tudi do poškodb. Pri fizioterapiji Rudolfovo mi z veseljem priskočijo na pomoč pri raznovrstnih bolečinah oz. poškodbah, v karseda najkrajšem možnem času. Z njihovo strokovno pomočjo ter izvrstno opremo, ki jo nudijo, hitro odpravijo vse težave, ki me pestijo. Zato, bi se zahvalil celi ekipi fizioterapije Rudolfovo za njihovo takojšnjo nesebično pomoč ter upam, da bomo sodelovali tako še naprej tudi v nadaljevanju moje športne kariere.
 


Mitja Krevs
altalt
Poškodbam se v vrhunskem športu skoraj ni mogoče izogniti. Tudi sam sem imel že nekajkrat različne težave. Njihova hitra, fleksibilna in učinkovita pomoč mi je pomagala, da so se poškodbe hitro sanirale in niso prešle v kronične. Različne sodobne aparature, ki jih imajo na voljo, omogočajo hiter pozitiven učinek in s tem hitro okrevanje, kar je v športu zelo pomembno za nadaljevanje procesa treninga.  Ker vem, da sem v pravih rokah, se sedaj lahko še bolj mirno posvetim treningom. Ob tej priložnosti bi se Fizioterapiji še enkrat zahvalil in verjamem, da bomo skupaj še bolj uspešni.
http://mitjakrevs.wordpress.com/o-meni/Matjaž Smodiš - košarka

altalt

Uroš Jovanović - atlet (400m)

alt

"Zaradi težkih treningov, ki jih imam - sem namreč tekač na 400m - sem velikokrat poškodovan. Pri poškodbah sem se velikokrat napotil k Khalidu Nasifu, on pa me je naprej napotil k Maji (Fizioterapija Rudolfovo), ki je specializirana tudi za športno rehabilitacijo. Pri njej dobim maximalno podporo v smeri rehabilitacije, saj me vedno takoj sprejme in tudi pozdravi. Imel sem nekaj poškodb in od kar hodim k njej, so poškodbe hitro izginile, lahko rečem, da smo jih rešili. Pri Maji imam tudi redne masaže, ki so pomembne za normalno izvedbo treninga. Rečem lahko samo, hvala Maja za vse."

Mateja Drobnič - atletinja (skok s palico)

alt

"Do Fizioterapije Rudolfovo sem prišla, ker nisem našla prave rešitve kaj narediti s svojo poškodbo - plantarnim fascitisom. Trener mi je priporočal pregled pri Maji in odločila sem se pravilno, da sem res šla k njej na pregled. Takoj je videla kje so težave in šla kar v akcijo - sanacijo poškodbe. Napredek se je pokazal že po treh dneh terapij, da pa sem lahko nemoteno trenirala, pa sem potrebovala dva tedna in zdaj nimam več težav. Maja ima velik posluh in občutek za športnike, saj se nam res stoodstotno posveti. Vesela sem tudi - glede na to, da skačem s palico, ki zahteva res maksimalno pripravljeno telo in lahko zelo hitro pride do poškodb - da vem, kam se lahko v prihodnje obrnem, ko naletim na težave s poškodbami. Zelo sem zadovoljna z vsemi aparaturami, ki jih nudijo pri Fizioterapiji Rudolfovo, kot tudi z Majinim strokovnim delom. Ob tem bi se pa rada zahvalila Maji za vso takojšnjo pomoč in upam na dobro sodelovanje tudi v prihodnje."

 

Maja Mohorović - atletinja (1500m, 3000m)

alt

Majo Zelnik Gregorčič (Fizioterapija Rudolfovo) sem zaradi različnih športnih poškodb obiskala že precejkrat, tako da se v njenih delovnih prostorih počutim že kar nekako domače. Moje izkušnje z Majo so odlične. Ima veliko znanja o športnih poškodbah, zato jih s pomočjo najrazličnejših naprav ter z lastnimi rokami zna uspešno pozdraviti. Ker je odprta in pozitivna oseba in svoje delo opravlja z veseljem, so terapije povsem znosne tudi takrat, ko je treba med samo terapijo malce 'stisniti zobe'. Vedno je v najkrajšem možnem času pripravljena priskočiti na pomoč, kar je za nas športnike še posebej pomembno. Vesela sem, da imamo tudi v Novem mestu fizioterapevtinjo, ki športnikom s tega okoliša (in nenazadnje tudi tistim od drugod) uspešno pomaga pri sanaciji poškodb. Hvala Maja!