Home NEGA TELESA Masaže

Masaže


Sprostitvena masaža

Masaža je ena najstarejših,najpreprostejših oblik zdravljenja. Je sprejemanje energije drugega, gre za pozitiven pristop in zaupanje na obeh straneh. Z masažo pozitivno vplivamo na psihofizično stanje, telo se hitreje regenerira in odpadne stvari se lažje izločajo iz telesa. Ročna masaža telesa ali posameznega dela deluje protibolečinsko, izboljša prekrvavitev, sprosti in raztegne skrajšane mišice in kite Priporoča se ljudem, ki imajo stalne bolečine v hrbtenici, rokah, nogah, kronični utrujenosti, lahko pa je podporna terapija.
 

Sprostitvena masaža celega telesa + piling celega telesa + masaža lasišča

Piling telesa, bo vaši koži povrnil sijaj in voljnost, s telesa bo odstranil vse odmrle celice in kožo nahranil z dodatnimi hranili. Piling pospeši prekrvavitev, cirkulacijo in limfni obtok ter deluje razstrupljevalno. Po pilingu pa sledi še sprostitvena masaža celega telesa.
 

Sprostitvena masaža celega telesa + masaža obraza , rok, vratu in dekolteja

Pustite se razvajati in doživeli boste popolno sprostitev, hkrati pa nabrali novih moči za nov dan.
 

Havajska masaža lomi – lomi

Je zelo dinamična in energična masaža celega telesa. Terapevt pri masaži vseskozi uporablja dolge ritmične prijeme, ki jih posreduje z dlanmi, podlahtmi in komolci. Masaža ni agresivna, je usmerjena predvsem v sklepe, ki postanejo gibljivejši in se prilagaja gibljivosti telesa.  Pozitivno vpliva na čustva, sproščanje mišic in odpira energetske blokade. Masaža pospeši prekrvavitev in limfni obtok ter odstranjevanje škodljivih tekočin iz telesa.